Onderhoud rieten dak

Waarom is het onderhoud van uw rieten dak noodzakelijk?

Als u een prachtig rieten dak heeft wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Door op tijd onderhoud aan uw rieten dak te laten plegen kan uw dak jaren langer mee.

Door dat wij een professioneel rietdekkersbedrijf zijn en jarenlange ervaring hebben in het onderhouden van rieten daken kunt u de zorg van uw rieten dak met een gerust hart aan ons overlaten

Onderhoud rieten dak kosten

De kosten van het onderhoud van een rieten dak kunnen sterk verschillen van elkaar, de volgende zaken hebben flinke invloed op deze kosten:

  • Hoe hoog is het dak
  • Hoe is de kwaliteit van uw rieten dak
  • Wat is de hellingshoek van het dak
  • Is het nodig dat wij een steiger plaatsen bij het onderhoud van uw rieten dak 

Mos en alg verwijderen van uw rieten dak

Mos en alg zijn vijanden van uw rieten dak, als er namelijk teveel mos op uw dak zit wordt daardoor het dak teveel afgesloten waardoor een rottingsproces ontstaat. Het verwijderen van mos en algen is dus van groot belang bij het onderhouden van uw rieten dak.

Als het nodig is kammen wij uw gehele rieten dak waardoor het er weer prachtig uit gaat zien. Na het kammen zullen wij uw rieten dak plaatselijk voorzien van nieuw riet, u zult versteld staan van het resultaat. Wacht dan ook niet te lang met het laten plegen van onderhoud aan uw rieten dak, dit voorkomt namelijk grotere problemen.

Onderhoud  rieten dak regelen?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u zouden kunnen betekenen? vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Wij reageren altijd snel. Als wij bij u langs mogen komen om uw rieten dak te bekijken ontvangt u een eerlijk advies.

Onderhoud-rieten-dak
onderhoud-rieten-dak

Nieuw rieten dak als onderhoud niet meer mogelijk is

Mocht blijken dat uw rieten dak niet meer te onderhouden is omdat de slijtage te groot is kunnen wij altijd geheel vrijblijvend een offerte maken voor een nieuw rieten dak. Kijk op de pagina onze diensten voor meer informatie. U kunt ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken op nr 06-54310608. 

Scroll naar top