Maak kennis met de mensen van Jansen rietdekkers

Jansen-rietdekkers-over-ons
Johan en Laurens Jansen
Klaar voor de volgende klus

Wij zijn een jong, enthousiast en veelzijdig rietdekkersbedrijf in Werkendam, waarin wij, de broers Johan en Laurens Jansen, onze krachten bundelen.

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het rietdekkers vak mogen we met recht zeggen dat we garant staan voor vakwerk en kwaliteit. We nemen ieder project, hoe complex dit ook lijkt, met vertrouwen aan en zorgen altijd voor een eerlijk advies en een vakkundig resultaat.

Als broers zijn we prima op elkaar ingespeeld en vullen we elkaar perfect aan. Hierdoor verloopt de samenwerking met ons altijd op een prettige, persoonlijke en klantvriendelijke manier. Allebei vinden we het belangrijk onze vakkennis up-to-date te houden, zodat we onze klanten kunnen blijven voorzien van de beste informatie en een passende oplossing voor hun vragen of ideeën.

Of het nu gaat om het onderhouden, repareren of het vervangen van een rieten dak of het aanleggen van een nieuw rieten dak, ieder project krijgt onze volle aandacht en zorg. Samen staan we graag klaar zodat uw woonwensen werkelijkheid worden!

Neem contact met ons op

Gebruik het contactformulier om uw wensen kenbaar te maken of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij reageren zo snel mogelijk en helpen u graag met alle vragen rond uw rieten dak.

Scroll naar boven