Algenbestrijding-rieten-dak

Algenbestrijding rieten dak

Algenbestrijding-rieten-dak

Algenbestrijding rieten dak

Algenbestrijding voor uw rieten dak. U heeft een rieten dak en dat is helemaal groen uitgeslagen? Dat is niet alleen een lelijk gezicht, het verminderd ook de waarde van uw huis. En dat wilt u niet. Als allround rietdekkersbedrijf behoort het tegengaan van algen en mos standaard bij het onderhoud van uw rieten dak.

algenstrijden-rieten-dak

Algen en mos door slecht onderhoud

Als uw rieten dak bedekt is met algen betekent het dat er geen of slecht onder houd gepleegd is. Herkenbaar? Vooral op rieten daken die lang nat blijven is dit een probleem.

Als u hier niets aan doet zal het riet op uw dak snel verrotten, het gevolg is dat u voor hoge kosten komt te staan. Uw rieten dak waar u zo trots op was is dan een blok aan uw been.

Levensduur rieten dak verlengen

Wilt u de levensduur van uw rieten dak verlengen? Dat kan. Door regelmatig vakkundig onderhoud kan hier eenvoudig iets aan gedaan worden. Uw dak ziet er dan niet alleen prachtig en verzorgd uit, het zal ook veel langer meegaan. En dat scheelt aanzienlijk in uw portemonnee.

Hoe werkt algenbestrijding van uw rieten dak?

Algenbestrijding van uw rieten dak werkt als volgt: Wij spuiten uw dak jaarlijks in met een speciaal middel, daardoor krijgen algen en mos geen kans meer en zult u weer als vanouds genieten van uw rieten dak. Neem contact op via het contactformulier en maak een afspraak.

Scroll naar boven