Rietdekkersbedrijf

Zoekt u een betrouwbaar rietdekkersbedrijf? Hier bent u op het juiste adres. Wij leveren altijd strak vakwerk.

Hét allround rietdekkersbedrijf voor uw rieten dak

Rietdekkersbedrijf nodig omdat u een rieten dak op uw woning wil? Heeft u al een rieten dak en is deze aan vervanging toe? ….Hier bent u op het juiste adres. U wordt geholpen door vakmensen die de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben.  Het aanbrengen van uw rieten dak wordt op de juiste wijze uitgevoerd. Dit zorgt voor een superstrak eindresultaat. En dat is wat u wil….

Het gebruik van de beste kwaliteit gecombineerd met jarenlange ervaring, vakmanschap en passie voor het vak zorgt ervoor dat u een supermooi rieten dak krijgt. Stelt u zich eens voor….Uw woning krijgt die unieke warme uitstraling die kenmerkend is voor een huis met een rieten dak. Dat zal  u complimenten opleveren….

De zorg voor uw rieten dak wordt u compleet uit handen genomen. Bij ons geen contracten waar u aan vast zit. Het onderhoud aan uw rieten dak wordt op tijd uitgevoerd. U betaald alleen voor de werkzaamheden die daadwerkelijk gedaan worden.

Om te zorgen dat uw rieten dak mooi van kleur blijft en niet groen uitlslaat wordt het dak behandeld tegen het vormen van algen. U krijgt daar een vrijblijvende offerte voor.

U krijgt eerlijk en onderbouwd advies. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie. Wij helpen u graag!

Wij zijn een allround rietdekkersbedrijf met jarenlange ervaring in het aanleggen, onderhouden en repareren van rieten daken. Speciale wensen? wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de kosten? Gebruik eenvoudig het contactformulier om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen

Rietdekkersbedrijf-Jansen-rietdekkers

Wij zijn een ambachtelijk rietdekkersbedrijf dat uitsluitend vakwerk levert

Rietdekken is een ambacht wat al eeuwenlang wordt uitgeoefend. Het werken met een natuurproduct en het schitterende resultaat wat steeds weer wordt behaald maakt het werk van een rietdekker bijzonder en mooi.

 

De rietdekkers van ons rietdekkersbedrijf hebben veel ervaring...en dat zie je terug in het resultaat

Naast het feit dat wij het riet wat we gebruiken met de grootst mogelijke zorg en streng selecteren, besteden wij alle aandacht van het vakkundig aanbrengen van het rieten dak met kwalitatief hoogstaand materiaal.

De jarenlange ervaring die we als rietdekker inmiddels hebben opgedaan met alle mogelijke dakconstructies zijn nodig om tot een mooi duurzaam resultaat te komen.

Rietdekkersbedrijf

Bekijk een impressie van het werk in ons rietdekkersbedrijf

Bekijk het filmpje en krijg een indruk van ons werk. Ieder detail van het rieten dak krijgt de aandacht die het nodig heeft. Ook ziet u dat wij zorgen voor en perfecte strakke afwerking

Een rietdekkersbedrijf dat zorgt voor een strak rieten dak

Om een uitzonderlijk strak resultaat te krijgen is het van groot belang om de afwerking nauwkeurig uit te voeren. Omdat wij met de grootste precisie elk detail en elk onderdeel apart afwerken zult u versteld staan hoe je met een natuurproduct zoal riet een supermooi resultaat krijgt. Dit is duidelijk een meerwaarde voor uw rieten dak en daardoor ook voor uw woning. 

Rietdekkersbedrijf
Rietdekkersbedrijf-Jansen-rietdekkers

Uw en onze veiligheid staan bij ons voorop...Rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers werkt geheel volgens de geldende voorschriften

De medewerkers van ons rietdekkersbedrijf hebben uiteraard ook oog voor de veiligheid, en dan niet alleen de veiligheid van henzelf bij het uitvoeren van hun werkzaamheden maar ook de veiligheid voor de bewoners en omstanders van uw woning. Wij werken volledig volgens de voorschriften van de vakfederatie voor rietdekkers en als gedlipomeerde rietdekkers zijn we er trots op bij deze federatie aangesloten te zijn.

U zoekt een net rietdekkersbedrijf?....wij laten alles supernetjes achter

Als wij een rieten dak vervangen of bij het onderhouden van een rieten dak komt er nogal wat afval vrij. Wij zorgen er voor dat alles keurig achtergelaten wordt en wel op zo’n manier dat als het dak klaar is er werkelijk niets meer op te ruimen valt. Een hele zorg minder.

rietdekkersbedrijf

Dit zeggen onze klanten over ons rietdekkersbedrijf

Waarom kiezen voor rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers

Onze vakmensen:

  • Zijn vakbekwaam
  • Werken volgens de vakfederatie voor rietdekkers
  • Gebruiken alleen topkwaliteit riet
  • Werken veilig
  • Zijn klantgericht
  • Geven eerlijk advies

Vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier in

Veel gestelde vragen

De kosten van een rieten dak zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Zijn er veel moeilijke details in het dak?
  • Is het dak makkelijk bereikbaar?
  • Welke dakconstructie wordt gebruikt? 
  • Moet het dak geisoleerd worden?

Jazeker, een rieten dak kan prima geïsoleerd worden, wij gebruiken daar een dampdichte isolatiefolie voor in combinatie met spaanplaat waar het riet weer opgeschroefd wordt zodat er een perfect geïsoleerd pakket ontsaat. 

Een rieten dak wat vakkundig aangebracht is met goede kwaliteit riet zou minimaal 25 jaar mee moeten gaan maar 40 jaar of langer zijn geen uitzondering. Het is ook afhankelijk van de schuinte van het dak. Hoe schuiner een dak hoe minder water er op blijft staan waardoor het riet minder snel zal rotten. Garanties voor een bepaalde levensduur zijn echter zelden te geven. Wij werken volgens de voorwaarden van de vakfederatie voor rietdekkers

Jazeker, wij vervangen uw dakpannen graag voor een rieten dak. Uw woning zal er in ieder geval een veel fraaiere uitstraling door krijgen. Wel zullen wij van tevoren moeten bekijken of uw dakconstructie geschikt is en u een eerlijk advies geven.

Nee,  een rieten dak duur is in de verzekering is een oud verhaal wat nog steeds de ronde doet. Door de introductie van het schroefdak is het brandrisico van het rieten dak enorm beperkt. Verzekeraars onderschrijven dit door het verlagen van de premies. De premie van een rietgedekt schroefdak is vergelijkbaar met dat van een pannendak. 

Scroll naar boven