Rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf  waar vakmanschap en passie voor het vak, klantvriendelijkheid en betrokkenheid bij elk project de basis vormen voor een solide rieten dak op uw woning. Wij helpen u graag! Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, u kunt altijd rekenen op een eerlijk en onderbouwd advies.  

Het rietdekken is een ambacht wat al eeuwenlang wordt uitgeoefend. Het werken met een natuurproduct en het schitterende resultaat wat steeds weer wordt behaald maakt het werk van een rietdekker bijzonder mooi.

Heeft u een woning gekocht met een rieten dak of bent u van plan een huis te laten bouwen waar een nieuw rieten dak op moet worden aangebracht? Begrijpelijk dat u zich goed verdiept in wat een goed rietdekkersbedrijf is.

Een rieten dak wat aangebracht wordt zoals het hoort zal uw woning een prachtige uitstraling geven en daardoor laten toenemen in waarde.

Als u een rieten dak laat aanbrengen dan wilt u dat het op een vakkundige wijze wordt gedaan met gebruik van de beste kwaliteit materialen. Alleen dan zult u jarenlang genieten van uw dak en zal uw huis toenemen in waarde.

Wordt het rieten dak niet op de juiste wijzen en onnauwkeurig aangebracht zult u teleurgesteld zijn over het resultaat

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en zullen uw rieten dak met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Naast het feit dat wij het riet wat we gebruiken met de grootst mogelijke zorg en streng selecteren, besteden wij alle aandacht van het vakkundig aanbrengen van het rieten dak met kwalitatief hoogstaand materiaal.

De jarenlange ervaring die we inmiddels hebben opgedaan met alle mogelijke dakconstructies zijn nodig om tot een mooi duurzaam resultaat te komen.

een rietdekkersbedrijf dat zorgt voor een strakke afwerking

Om een uitzonderlijk strak resultaat te krijgen is het van groot belang om de afwerking nauwkeurig uit te voeren. Omdat wij met de grootste precisie elk detail en elk onderdeel apart afwerken zult u versteld staan hoe je met een natuurproduct zoal riet een supermooi resultaat krijgt. Dit is duidelijk een meerwaarde voor uw rieten dak en daardoor ook voor uw woning.

Rietdekkersbedrijf met oog voor veiligheid

De medewerkers van een goed rietdekkersbedrijf hebben uiteraard ook oog voor de veiligheid, en dan niet alleen de veiligheid van henzelf bij het uitvoeren van hun werkzaamheden maar ook de veiligheid voor de bewoners en omstanders van uw woning. Wij werken volledig volgens de voorschriften van de vakfederatie voor rietdekkers en als gedlipomeerd rietdekkersbedrijf zijn we er trots op bij deze federatie aangesloten te zijn.

Rietdekkersbedrijf dat de werkzaamheden netjes uitvoert

Bij het aanbrengen of onderhouden van een rieten dak komt nogal wat afval vrij. Een goed rietdekkersbedrijf zorgt ervoor dat alles keurig achtergelaten wordt en wel op zo’n manier dat als het dak klaar is er werkelijk niets meer op te ruimen valt. Een hele zorg minder.

Rietdekkersbedrijf voor onderhoud van uw rieten dak

Een rieten dak heeft onderhoud nodig, het beste is het om dat regelmatig te doen. Zo blijven de kosten laag en bent u er op tijd bij als er iets is wat uitgevoerd moet worden.

Bij ons heeft u geen contract af te sluiten, de beste manier is eenmaal per jaar uw rieten dak controleren en kleine reparaties meteen uitvoeren.

Mochten er er geen reparaties en dergelijke nodig zijn  hoeft u daar ook niet voor te betalen wat met een contract meestal wel het geval is.

isolatie rieten dak door uw rietdekkersbedrijf

De isolatie van uw rieten dak is bij ons uitstekend geregeld, wij gebruiken hoogwaardig isolatie materiaal in de vorm van platen, Door op een speciale manier het riet op deze platen vast te schroeven krijgt u een uitstekende isolatiewaarde, dit noemen we een schroefdak. Samen met u bekijken we wat de beste isolatie is in uw situatie. 

Rietdekkersbedrijf
Rietdekkersbedrijf Jansen-rietdekkers
Rietdekkersbedrijf
rietdekkersbedrijf-Jansen-rietdekkers
rietdekkers-bedrijf

Algenbestrijding rieten dak

Wij hebben proffessionele apparatuur om met een milieuvriendelijk middel uw rieten dak in te spuiten om algenvorming tegen te gaan.

Algen zijn schadelijk voor uw rieten dak en het is geen fraai gezicht. Als wij uw rieten dak hier ieder jaar mee behandelen heeft u hier geen zorgen meer over.

Bent u dus op zoek naar een allround rietdekkersbedrijf dan bent u aan het juiste adres.

Als u een kijkje neemt op de pagina projectfoto’s ziet u een greep van een aantal projecten die wij naar volle tevredenheid mochten doen, let vooral op de mooie strakke afwerking, dit is echt een meerwaarde voor uw nieuwe rieten dak

Specialist in bijzondere rieten daken

Wilt u een bijzonder rieten dak waar bijvoorbeeld de zijwanden ook worden meegenomen zoals op onderstaande foto? Geen klus is voor ons te moeilijk, voor al uw wensen bieden wij een passende oplossing gebaseerd op eerlijk en vakkundig advies. Wij doen er alles aan om u te helpen om de juiste beslissing te nemen.

Rietdekkersbedrijf-jansen-rietdekkers

nieuwsgierig geworden?

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u nog een kijkje nemen op de pagina Projectfoto’s Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jansen rietdekkers

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Scroll naar top