Rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers

Uw betrouwbare rietdekker voor heel Nederland

Rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf nodig omdat u plannen heeft voor een rieten dak op uw woning? Of is uw huis al voorzien van een rieten dak en wilt u dit laten onderhouden, renoveren of isoleren?

Jansen Rietdekkers in Werkendam is de specialist op dit gebied! Wij laten uw woondromen graag werkelijkheid worden.

Als u op zoek bent naar een rietdekkersbedrijf is het vanzelfsprekend dat u waarde hecht aan vakmanschap en kwaliteit. Dat zijn twee factoren die bij ons hoog staan aangeschreven.

 

Betrouwbaar rietdekkersbedrijf

Jansen Rietdekkers is een betrouwbaar rietdekkersbedrijf dat bekend staat om zijn persoonlijke aandacht en uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat uw wensen niet alleen centraal staan, maar dat we deze zelfs overtreffen! We werken graag op een open, transparante manier, waarbij we ons écht betrokken voelen bij ieder project.

 

Ervaren rietdekkersbedrijf

Hoewel ons bedrijf nog jong is, kunnen we inmiddels bogen op meer dan 10 jaar ervaring in het rietdekkersvak. Dit zorgt ervoor dat we altijd garant staan voor deskundig advies, up-to-date vakkennis en een hoge kwaliteit.

We zijn er trots op deel uit te maken van de Vakfederatie voor Rietdekkers en aan de door hen gestelde kwaliteitseisen te voldoen. Werken volgens de richtlijnen van de Vakfederatie biedt u de zekerheid van:

 • Vakmanschap
 • Persoonlijke aandacht
 • Service
 • Kwaltiteit
 • Betrouwbaarheid
 • Veiligheid

Stuk voor stuk factoren die de basis van ons bedrijf vormen en voor ons vanzelfsprekend zijn bij de werkzaamheden die we voor u mogen uitvoeren. Uiteraard zijn wij volledig op de hoogte van alle eisen op het gebied van milieu en brandveiligheid.

 

De beste kwaliteit riet voor uw dak

U mag er bij Rietdekkersbedrijf Jansen altijd van uitgaan dat we met de beste kwaliteit riet werken. En dat zult u zien in het eindresultaalt! We garanderen u dat uw dak (weer) prachtig wordt en de stijlvolle uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

 

Rietdekkersbedrijf voor het onderhoud van uw rieten dak

Als u een schitterend rieten dak hebt wilt u het natuurlijk ook goed laten onderhouden. Rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers heeft jarenlange ervaring het onderhoud van rieten daken, zo kunt u jarenlang genieten van uw rieten dak.

 

Rietdekkerbedrijf nodig voor renovatie van uw rieten dak?

Als regulier onderhoud aan uw rieten dak niet meer voldoende is maar de staat van het dak is nog redelijk kan uw rieten dak door renovatie weer langer mee. U kunt met ons een vrijblijvend afspraak maken zodat wij uw dak kunnen beoordelen. Wij geven als het nodig is het advies het dak te laten renoveren en kunnen dit ook op vakkundige wijze voor u uitvoeren.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van:

 • Het aanbrengen van een rieten kap op uw nieuwe of bestaande woning
 • Het opknappen of renoveren van uw dak
 • Het onderhoud van uw rieten dak
 • Het isoleren van uw dak
 • Het plaatsen van dakramen of dakdoorvoeren

Kijk dan snel op de pagina ‘Onze Diensten’ voor uitgebreidere informatie.

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon of Whatsapp (06-54310608), mail (info@jansen-rietdekkers.nl)of via het contactformulier op deze website. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en kijken ernaar uit om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Graag tot ziens!

Scroll naar top
Open chat
Stel direct uw vraag via WhatsApp
Powered by